Yedi Bilim Tiyatro Topluluğu

Yedi Bilim Tiyatro Topluluğu

Tiyatro Kulübü, güzel sanatların en eski, köklü dallarından tiyatronun öğrencilerin kişisel gelişimlerinde ve kendilerini hayata hazırlamakta önemli bir yer olduğu fikriyle yola çıkmıştır. Evrensel değerleri barındıran Türk ve dünya tiyatrosunun örneklerini öğrencilerle buluşturmak kulübün en önemli hedeflerindendir. Kulüpte öğrenciler profesyonel çalışma disiplini edinirler; bedenlerini ve seslerini doğru kullanma becerisi kazanırlar; empati yeteneklerini ve yaratıcılıklarını geliştirirler; grup bilincini, paylaşmayı, ortak ürün çıkarmayı ve sosyalleşmeyi öğrenirler. Tiyatro kulübümüzde haftanın belli günlerinde çalışmalar yapılmakta ve yıl sonunda yapılan gösteri ile sergilemekte ve yarışmalara katılmaktadırlar.