Yedi Bilim Gazipaşa İlköğretim Okulu

Yedi Bilim Gazipaşa İlköğretim Okulu

Okulumuz Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul eğitimi vermektedir.580 Öğrenci kapasiteli olup, Ortaokulda 12,İlkokulda 10 ve Anasınıfında 4 Adet derslik bulunmaktadır. Toplam 5357 M2 olup, bunun 2622 M2 si bina,2695 M2 si bahçe ve oyun alanıdır. Okulumuzda tam zamanlı eğitim verilmekte olup kendi yemekhanemizde deneyimli personellerimizce öğrencilerimize sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi beslenmesi verilmektedir. Okulumuz binası içerisinde derslikler hariç 1 adet kantin, 1 Adet KapalıSpor Salonu,1 adet Görsel Sanatlar Dersliği,1 Adet Müzik Sınıfı,1Adet Fen Laboratuarı,1 Adet Cep sinemamız, Dil sınıfı, Satranç ve akıl oyunları sınıfımız mevcuttur. Bina dışında oyun alanlarımız, çocuk parkımız, tenis kortu, basketbol, futbol sahamızın yanı sıra 1 Adet yüzme havuzumuz mevcuttur. Okulumuz oldukça güvenli olup, alanında tecrübeli güvenlik personelimizce 24 saat güvenlik kamerası ile izlenmektedir. Öncelikli amacımız alanlarında tecrübeli idareci, öğretmen ve personel kadrosu ile öğrencilerimizin güvenilir ve başaralı bir eğitim-öğretim hayatı geçirebilmelerini sağlayarak, eğitimde en üst seviyelerde yer almaktır.