Spor Kulübü

Beden Eğitimi derslerinin yanı sıra spor kulübü faaliyetlerimizle, öğrencilerimizin fiziksel, zihinsel ve ruhsal gelişimlerini destekliyor ve öğrencilerimizin azimli, disiplini, istikrarlı çalışmayı benimseyip takım çalışmalarına yatkın, hoşgörülü bireyler olmalarını hedefliyoruz.

Masa tenisi; Masa tenisi diğer spor gruplarından farklı olarak daha keyifli ve teorik yönü kuvvetli yapıda bir spor dalıdır. Yedi Bilim Okulları çocukların hem eğlenip hem spor yapabilecekleri alanlar titizlikle hazırlanmıştır. Mücadele ve dikkat gerektiren masa tenisi; çocukların sporla ilgili becerileri arttırırken keyif alabilecekleri bir spor dalıdır.

Basketbol; Yedi Bİlim Kolejinde Basketbol kulubüne katılan öğrencilerimizin kendi yeteneklerinden haberdar olması ve onları başkalarının yetenekleriyle karşılaştırabilmesine fırsat verilmesi amaçlanmıştır. Grup sporu olan basketbol çocuklarda öz güven, öz denetim, sosyal düşünme becerileri gibi alanları desteklemektedir.

Voleybol; Hem oynayana hem izleyene verdiği keyifle bilinen, kendine özgü kaliteli
tarzıyla dikkat çeken voleybol grup oyunu Yedi Bilim Okulları'nda sizler için voleybol kulubü adı altına hizmet vermektedir. Çocuklarda; grup oyunu olması nedeniyle cesaret, yardımlaşma, işbirliği, takım ruhu ve liderlik gibi alanların desteklendiği keyifli bir spor dalıdır

Futbol; Yedi Bilim Okulları'nda kulüp çatısı altında size verdiğimiz bu hizmette çocuklarımız spor yapmakta, yeteneklerini keşfetme ve yeteneklerini geliştirmede fırsat bulacaklardır. Çok eğlenceli ve heyecanlı bir spor olmasının yanı sıra, futbol ayrıca fiziki gelişim göstermekte olan çocuklarımızın gelişimlerine yardımcı olacaktır