Cambridge Sınavları

CAMBRIDGE ENGLISH EXAMS

• Çocuğunuzun İngilizce seviyesini adım adım geliştirin
  • Çocuklara İngilizce konusunda ihtiyaç duydukları özgüveni sağlayın
  • Fırsatlarla dolu bir dünyanın kapılarını açın
  • İlerlemelerini ödüllendirerek çocukları motive edin
  • Herkes için adli, yüksek kaliteli bir sınav seçin
  • Çocukların İngilizce seviyesini geliştirmeye yardımcı olmak için gereken tüm desteği alın

Cambridge English Yeterlilikleri, İngilizce öğrenmeyi keyifli, etkili ve ödüllendirici kılan geniş kapsamlı sınavlardır. Yeterliliklerimiz etkin öğretim ve öğrenim alanındaki araştırmalara dayanmaktadır. Her yaş ve yetenekteki kişileri İngilizce öğrenmeleri ve becerilerini gerçek yaşamda kullanmak üzere geliştirmeleri için motive eder. Her sınav Avrupa Ortak Dil Kriterlerinin ( Common European Framework of Reference) bir seviyesine odaklanarak öğrencilerin konuşma, yorma, okuma ve anlama becerilerini adım adım geliştirmelerine yardımcı olur. Hedef veya tutkunuz ne olursa olsun Cambridge English Yeterlilikleri dünya çapında binlerce kurum tarafından kabul edilen ve güvenilen mükemmellik göstergesidir. Cambridge English Yeterlilikleri, İngilizce öğrenmeyi keyifli, etkili ve ödüllendirici kılan geniş kapsamlı sınavlardır. Okullar için yeterliliklerimiz etkin öğretim ve öğrenim alanındaki araştırmalara dayanmaktadır. Bu yeterlilikler çocuklara ve gençlere özgüven kazanma ve İngilizce dil becerilerini geliştirmelerinde adım adım yardımcı olacak temel ve öğrenme çerçevesini sunar. Geniş kapsamlı sınavlarımız dil öğrenme müfredatının yapılandırılmasına ve öğrenci için net hedefler belirlenmesine yardımcı olur. Cambridge English Ölçeği sınavlarımızın tümünde öğrencinin performans ve yeteneği hakkında, Avrupa Ortak Dil Kriterlerinin ( Common European Framework of Reference) her seviyesinde daha fazla ayrıntı verir. Öğrenciler sınavlara özgüven ile hazırlanırken öğretmenler nasıl ilerleme kaydedileceği konusunda rehberlik yapabilirler. Sınavlarımız gerçek yaşam durumlarına dayalı olup öğrencilerin sınıf dışında iletişim kurmak ve geliştirmek için ihtiyaç duydukları becerileri geliştirir. Cambridge English Yeterlilikleri dünya çapında binlerce kurum tarafından kabul edilmekte ve güvenilmektedir. Bunlar, mükemmelliğin göstergeleri olup, heyecan verici yüksek öğrenim ve iş olanaklarının kapılarını açar. Cambridge English Yeterlilikler, her sınavı bir önceki seviyede geliştirdiğiniz becerilerin üzerine inşa edeceği şekilde tasarlanmıştır. Etkin bir öğrenme yolculuğu oluşturmak için Pre A1 Starters sınavı, 3 bölümden oluşan Cambridge English Qualifications young learns sınavlarının ilkidir. Bu sınavlar, çocukları İngilizce ile tanıştırır ve özgüvenlerini kazanıp İngilizce öğrenmeye başlamaları için mükemmel bir fırsat verir. Sınavlar, çocukların anlayabileceği tanıdık konuları işleyerek etkili bir şekilde İngilizce öğrenebilmeleri için gerekli olan dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerilerini kazanmalarında yardımcı olur. A1 Movers üç bölümden oluşan Cambridge English Qualifications young learns sınavlarının ikincisidir. Bu sınavlar, çocukları İngilizce ile tanıştırır ve özgüvenleri kazanıp İngilizce öğrenmeye başlamaları için mükemmel bir fırsat verir. A2 Flyers üç bölümden oluşan Cambridge English Qualifications young learns sınavlarının üçüncüsüdür. Bu sınavlar, çocukları İngilizce ile tanıştırır ve özgüvenleri kazanıp İngilizce öğrenmeye başlamaları için mükemmel bir fırsat verir.Sınavlar, çocukların anlayabileceği tanıdık konuları işleyerek etkili bir şekilde İngilizce öğrenebilmeleri için gerekli olan dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerilerini kazanmalarında yardımcı olur.